• Innredning i soverommet som vekker sansene

  Naturlig hvile for kropp og sjel

  Hvordan får man soverommet til å bli en kilde for nye krefter og harmonisk søvn? En god begynnelse er å velge sengetøy, matter og andre tekstiler av rene naturmaterialer og i behagelige kulører. Samt å innrede med tidløst formgitte møbler i massivt tre.

  Å omgi seg med ekte materialer, lukter og teksturer som stimulerer sansene øker velbefinnende – samtidig som det er både bærekraftig og vakkert på en måte som gir hvile til kropp og sjel!

  DYNETREKK & PUTEVAR LIN

  Norrgavels dynetrekk er laget av 100% lin og forvaskede for å kjennes riktig mye og behagelig allerede fra første stund. Lin er et naturmateriale og et levende sådan med egenskaper som gjør dynetrekkene svale når det er varmt og som varmer når det blir kjøligere ute.

  Sengeteppe grovt linne er et sengeteppe som nå også finnes i vårens nye kulør off-white. Sengeteppet er en herlig innredningsdetalj som er vevd i en kraftig linkvalitet med real tyngde og et vakkert fall. Sengeteppets gjærede hjørner er myke og gjennomtenkte detaljer.


  NYDELIG LIN - INFO OG PLEIETIPS

  Alle våre linprodukter er laget av 100% lin og forvaskede for å gjøre de myke og behagelige fra første stund. Lin er et naturfiber, et herlig naturmateriale som formelig ånder avslappet eleganse og som dessuten er holdbart i dobbel forstand. Stell pent med linproduktene dine så holder de enda lenger

  Maskinvask maks 40°. I tørketrommel ved lav temperatur for å beholde linets mykhet. Stryking ved lav temperatur. Ikke bruk blekemiddel. Husk at sengetøy med knapper ikke kan rulles.

  Lin har en naturlig antiseptisk effekt, hvilket gjør det ekstra skånsomt for huden. Den som en gang har forsøkt linlaken vil sjelden re sengen sin med noe annet.