Møbler

Norrgavels møbler er formgitt av Nirvan Richter. De er skapt med stor omsorg for detaljer, funksjon og formskjønnhet. Møblene produseres i naturmateriale og er lette å kombinere. Du skaper ditt eget møbel gjennom å velge mellom forskjellige treslag, overflatebehandlinger og tekstiler.

Vi overflatebehandler våre møbler med såpe, olje & hvitolje, vannbasert lakk eller vår møbelfarge eggoljetempera. Skap selv gjennom valg av tekstil. Velg blant kvaliteter som bomull, ull, fløyel, storfe-, rein- og fåreskinn.Møbelpleie

Ved oppstarten for 25 år siden var Norrgavel en pioner innen holdbar innredning og det å følge naturens kretsløp er fremdeles grunntanken i alt vi gjør. Våre møbler produseres i naturmaterialer hvilket innebærer at de enkelt kan stelles, repareres eller trekkes om om ønskelig. Det å regelmessig vedlikeholde ens møbler blir en slags manifestasjon av nærvær; det hjelper oss å leve i nuet. Til gjengjeld kommer møblene å eldes med skjønnhet og verdighet.

Når du får en møbelleveranse fra Norrgavel følger det med en «leveransepakke» som inneholder en brosjyre med behandlingsråd og en del annet avhengig av hvilket møbel du har bestilt. Det kan være monteringsanvisninger, sandpapir, minispann med tempera, olje/såpe, unbrakonøkkel, filtknotter... Men benytt anledning til å spørre personalet i butikken om råd for de besitter en masse kunnskap og vet hvordan man steller naturmaterialer for et langt og lykkelig møbelliv.

Les mer om hvordan du tar vare på møblene dine