Møbler

Norrgavels møbler er formgitt av Nirvan Richter. De er skapt med stor omsorg for detaljer, funksjon og formskjønnhet. Møblene produseres i naturmateriale og er lette å kombinere. Du skaper ditt eget møbel gjennom å velge mellom forskjellige treslag, overflatebehandlinger og tekstiler.

Vi overflatebehandler våre møbler med såpe, olje & hvitolje, vannbasert lakk eller vår møbelfarge eggoljetempera. Skap selv gjennom valg av tekstil. Velg blant kvaliteter som bomull, ull, fløyel, storfe-, rein- og fåreskinn.

Oppbevaring

Helt siden starten i 1993 har Norrgavel var forbundet med vakre skap. Som en protest mot datidens 60x60 høye skap i hvit melaminplast, utviklet vi klesskap i massivt tre; opprinnelig i furu og i noen få størrelser, senere i valgfrie system og i eksklusiv nesten kvistfri bjørk. I dag kan du med stor frihet skape dine egne oppbevaringsmøbler – det er du som velger skapdører, skuffer, avslutning, gesims, innredning og farge.

Bord

Norrgavels bord er av høyeste kvalitet – tidløs form, klar funksjon og av holdbart massivt tre tvers igjennom. Hos oss finner du bord til alle hjemmets rom. Salongbord, skrivebord, småbord, spisebord, kjøkkenbord og nattbord.

Stoler & benker

Innred med mange sitteplasser og smarte flater som man kan sette seg ned på – funksjonelt, innbydende og praktisk. Stilrene stoler til spisekroken i kjøkkenet, en benk med innebygget oppbevaring til entreen eller soverommet?

Sofaer & lenestoler

Våre sofaer og lenestoler kan man få i en lang rekke forskjellige utførelser og stiler som gjør at de passer like bra i huset på landet som i leiligheten i byen. De er skapt for nytelse med sin stilrene design og makeløse komfort.

Senger

I soverommet er det ekstra deilig med vakre naturmaterialer og harmonisk design. En sengeramme i tre med miljøvennlig overflatebehandling og mykt sengetøy i lin gir akkurat den ro og harmoni vi etterstreber.

Møbelstell

Våre møbler produseres i naturmaterialer hvilket innebærer at de enkelt kan stelles, repareres eller trekkes om om ønskelig. Det å regelmessig vedlikeholde ens møbler blir en slags manifestasjon av nærvær; det hjelper oss å leve i nuet. Til gjengjeld kommer møblene å eldes med skjønnhet og verdighet.