Reservedeler

Holdbarhetstankegangen gjennomsyrer alt vi på Norrgavel gjør. Det gjelder både med tanke på naturen og på innendørsklimaet, men også når det gjelder møblenes holdbarhet og kvalitet over tid. Vi vil forsikre oss om at de møbler og innredningsdetaljer som vi leverer holder i mange år. Gjerne over flere generasjoner inntil tiden er inne for dem til å vende tilbake til naturens kretsløp.

En forutsetning for at møblene skal holde lenge er naturligvis at man steller pent med dem og behandler dem regelmessig slik at de kan fortsette å være elskede bruksgjenstander i mange år. Innimellom er enklere vedlikehold som sliping og oljing påkrevet for å få overflater av tre til å bli som nye. Andre ganger kan det være en del som bør byttes ut eller repareres. Kanskje har speilet på badet ved et uhell fått en sprekk, en rundstav til Påshylla brukket eller en del til et møbel har forsvunnet eller blitt ødelagt under flytting. Da skal det være enkelt å finne reservedeler. Det er en service som vi er stolte av å kunne tilby og som går hånd i hånd med hele vårt holdbarhetskonsept.

Selv om alle møbler på Norrgavel er utformet og produsert med sikte på en lang levetid så kan naturligvis enkelte reparasjoner bli aktuelt på sikt. Kanskje må en av pinnene i Pinnstol limes etter mange års flittig bruk eller så kan det være tid for å bytte ut sadelgjorden på din Easy Chair. Kontakt da vår kundeservice kundtjanst@norrgavel.se for mer informasjon om hvilke alternativer som finnes for nettopp ditt behov.

Å stelle pent med ens møbler og å gi dem regelmessig behandling blir en slags manifestasjon av nærvær: det hjelper oss å leve i nuet – å virkelig nyte av og ta vare på det vi har.

Vis flere

Viser 24 av 28 produkter

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.

Lær mer