• Örum 119


  Opplev Österlen i Norrgavel-ånden!

  Mellom de skånske landsbyene Löderup og lille Örum ligger det sjarmerende gårdshotellet Örum 119. I tillegg til gårdshotellets vakre rom innredet med Norrgavel-møbler og det frittstående "Norrgavelhuset", finner du også en frodig orangeri, en butikk for hage og hjem, surdeigspizza og en isverksted for den finsmakende - og selvfølgelig den endeløse himmelen og slettelandskapet. 

  Örum 119 er et lite gårdshotell på Österlen med stor kjærlighet for detaljer. Gårdshotellet ligger i en tidligere skole med totalt 15 gjesterom, hver forsiktig innredet for å gi følelsen av et hjem borte fra hjemmet. Tanken som gjennomsyrer hele virksomheten, er å fleksibelt la årets variasjoner og det omkringliggende landskapets enkelhet være en bevegelig kulisse for inspirasjon.. 

  Norrgavelhuset


  "Norrgavelhuset er en perfekt gjemmested – en luksuriøs innkvartering innredet med Norrgavel midt på Österlen."

  I denne harmoniske atmosfæren, et steinkast fra havet og midt i det skånske sletteområdet, har Norrgavels grunnlegger, Nirvan Richter, innredet et helt hus for gode samtaler og sosialt samvær. Dette huset har fått det passende navnet Norrgavelhuset. Huset har et soverom med dobbeltseng, bad med badekar og dusj, kjøkken, stuerom med spiseplass og en egen uteplass. Et perfekt "hide-away" for deg som søker en luksuriøs overnatting på Österlen – en avskilt og inspirerende plass som samtidig tilbyr alle bekvemmeligheter fra gårdshotellet. Nyt en enestående personlig atmosfære, eksklusivt og komfortabelt innredet med Norrgavel-møbler.

  Les mer om Norrgavelhuset.

  Butikk Örum 119


  "Örum 119 er et harmonisk sted som kjennetegnes av lidenskap for håndverk, bærekraft og livet i hagen og kjøkkenet."

  I Butikk Örum 119 finner du potter, hageredskaper, arbeidsklær, japanske håndklær, japanske tekanner og sjokolade. Alt nøye utvalgt for å kunne nytes og brukes i mange år. Her finnes også en samling frø med sjeldne dufterteer..

  Les mer på www.orum119.se.