Easy møbelserie

Møbelserien Easy Dagbädd, Easy Chair og Easy Fotpall er gjennomarbeidet inn i minste detalj og består av ramme og ben i massiv eik, som deretter er flettet inn med sadelgjord av lin.

Easy Chair ble lansert i 2016, men har allerede rukket å bli en moderne klassiker. Easy Chair er en tidløs lenestol med et rent asketisk uttrykk. Håndverket bak og komforten er ren perfeksjon. Den komfortable setevinkelen, en rygg pute fylt med sjøfuglfjær kombinert med den myke sitteputen blir til en sann nytelse i form av et møbel. Plasser gjerne to lenestoler ved siden av hverandre eller kombiner med en fotskammel for ekstra avslappende øyeblikk. Velg mellom møbeltrekk i vegetabilsk garvet storfeskinn eller eksklusivt lin.

Høsten 2019 ble møbelserien utvidet med nyheten Easy Dagbädd. Norrgavels dagseng er et luftig sittemøbel som også passer perfekt for en liten siesta. Uansett om dagsengen plasseres fritt eller i tilknytning til et sofahjørne så tilfører den rommet en spesiell stemning. En asketisk avslappet, men samtidig vital følelse av velvære.