Knaggrekker 

Knaggrekker er riktige storfavoritter hos Norrgavel – minimalistiske møbler som skaper orden på en tidløs og enkel måte. Dessuten er knaggene både forskjønnende og funksjonelle.

Familjen Kroklist

I familien Kroklist inngår Kroklist Rak, Kroklist Rundad og Kroklist Vertikal. Finn det uttrykk og den form som passer og den form som passer best hjemme hos deg; en horisontal ger bra overblikk, en vertikal krever mindre plass. Velg deretter lengde avhengig av hvor mange knagger du behøver.

Kroklist eller shakerlist

Vi kaller den Kroklist, men kjært barn har mange navn – knaggrekke, knagglist, vegghenger, shakerlist eller krokrekke... Et minimøbel som tilfører mye i all sin enkelhet uansett hva man velger å kalle det.

Universell oppbevaring for alle rom

Kroklisten er en oppbevaringsløsning som passer like bra uansett rom. Skru opp en Kroklist Rak i entreen og skap etterlengtet orden blant jakker, skohorn og skjerf. Heng hundebåndet eller tøyposen på en Kroklist Vertikal i entreen eller la hele familien få hver sin knagg i baderommet med en Kroklist Rundad. Få orden på kjøkkenet samtidig som at det skaper en hyggelig atmosfære at kjøkkenhåndklær, grytelapper og diverse kjøkkenredskaper har sin egen knagg. Og i soverommet passer den perfekt for å henge opp morgenkåpe, kimono, pysjamas og andre klær.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.

Lær mer