Knaggrekker

kategori-kroklister

Knaggrekker er riktige storfavoritter hos Norrgavel – minimalistiske møbler som skaper orden på en tidløs og enkel måte. Dessuten er knaggene både forskjønnende og funksjonelle.

Familjen Kroklist

I familien Kroklist inngår Kroklist Rak, Kroklist Rundad og Kroklist Vertikal. Finn det uttrykk og den form som passer og den form som passer best hjemme hos deg; en horisontal ger bra overblikk, en vertikal krever mindre plass. Velg deretter lengde avhengig av hvor mange knagger du behøver.

Kroklist eller shakerlist

Vi kaller den Kroklist, men kjært barn har mange navn – knaggrekke, knagglist, vegghenger, shakerlist eller krokrekke... Et minimøbel som tilfører mye i all sin enkelhet uansett hva man velger å kalle det.

Universell oppbevaring for alle rom

Kroklisten er en oppbevaringsløsning som passer like bra uansett rom. Skru opp en Kroklist Rak i entreen og skap etterlengtet orden blant jakker, skohorn og skjerf. Heng hundebåndet eller tøyposen på en Kroklist Vertikal i entreen eller la hele familien få hver sin knagg i baderommet med en Kroklist Rundad. Få orden på kjøkkenet samtidig som at det skaper en hyggelig atmosfære at kjøkkenhåndklær, grytelapper og diverse kjøkkenredskaper har sin egen knagg. Og i soverommet passer den perfekt for å henge opp morgenkåpe, kimono, pysjamas og andre klær.

Shaker-inspirert oppbevaring

Shaker peg rack heter kroklist på engelsk og vi legger ikke skjul på at inspirasjon til vår nøkterne og funksjonelle design er hentet fra den amerikanske shakerbevegelsen. Den opprinnelige shakergruppen er så godt som utdødd nå, men dens fordums håndverksdyktighet og følelse for form inspirerer også i dag formgivere og arkitekter over hele verden.