Møbelserier

Massiv oppbevaringsserie

Med Norrgavels møbelserie Massiv kan du skape et personlig og gedigent oppbevaringsmøbel som holder år etter år! Et eksklusivt håndverk som samtidig er lavmælt og tidløst.

Se mer

Opal oppbevaringsserie

Opal er et vakkert og funksjonelt møbel som tilbyr generøst med oppbevaringsplass. De rene linjene og den lakkede overflatens eggeskallsglød gir møbelet et avkledd, moderne uttrykk.

Se mer

Våg oppbevaringsserie

Norrgavels møbelserie Våg består av riktige mesterverk som utmerker seg i kategorien finsnekkeri. Se litt nærmere på de bølgende håndtakene, de lavmælt avrundede formene, treets årringer – nyt perfeksjonisme i hver minste detalj.

Se mer

Kubik hyllesystem

Skap et personlig oppbevaringsmøbel gjennom å tilpasse Norrgavels hyllesystem Kubik etter nettopp dine behov. Kubik-hyllene har en kongelig dignitet; så godt som kvistfri massiv eik tvers igjennom!

Se mer

Multi bordserie

Multi passer med sin avkledde og stilrene form like bra hvor som helst i hjemmet. Navnet Multi antyder at du langt på vei kan få bordet akkurat slik du vil ha det, for nettopp ditt bord er ennå ikke laget.

Se mer

Sparring hyllsystem

Hyllesystemet vårt Sparring i metall kan du sette sammen slik at det dekker akkurat dine ønker og behov. Bygg en hel vegg for bøker eller skap en liten arbeidsplass gjennom å velge ulike hylledybder.

Se mer