Massiv oppbevaringsserie 

Massiv er utviklet fra en av Norrgavels aller første klassikere og har i dag vokset til å bli en hel serie. Materialet har blitt forfinet med årene og er nå av en enestående eksklusiv og så godt som kvistfri bjørk i hele lengder. Massiv tilvirkes med omsorg; skuffene er limt og på samme måte som skapdørene er de innpasset i den synlige stammen. Overflaten kan fås malt med ekte eggoljetempera som krever lang tørketid og en nennsom hånd. Og som om ikke det var nok så rommer Massiv oppbevaringsserie uendelig mange muligheter for deg til å skape et møbel med ditt eget uttrykk.

Møbelserien består av sittebenker, mediabenker, kommoder, vitrineskap, skjenker og klesskap.

Se Massiv förvaringsserie

Opal oppbevaringsserie 

Opal er et vakkert og funksjonelt møbel som tilbyr generøst med oppbevaringsplass. De rene linjene og den lakkede overflatens eggeskallsglød gir møbelet et avkledd, moderne uttrykk. Fremstilt med ytterste omsorg og enestående håndverk – inn i aller minste detalj. Skapdørene er innpasset i den synlige stammen, likeså skuffene som er limt og innpasset i stammen på en måte som diskret løfter frem finsnekkeriet.


Møbelserien består av sittebenker, mediabenker, kommoder, skap og skjenker.

Se Opal förvaringsserie

Våg oppbevaringsserie

Norrgavels møbelserie Våg består av riktige mesterverk som utmerker seg i kategorien finsnekkeri. Se litt nærmere på de bølgende håndtakene, de lavmælt avrundede formene, treets årringer – nyt perfeksjonisme i hver minste detalj.

Våg-serien finnes i to høyder; som benk eller som sidebord. Både Våg sidobord og Våg bänk er tilvirket i massiv eik. Skap ditt eget uttrykk ved å velge sokkel alternativt ben, eller den overflatebehandling som passer deg best. Dessuten finnes det valgmuligheter når det gjelder skapdører, skuffer og hyller.

Tidløst vakker formgivning som det er en rakrygget holdbarhetstanke bak – det er Norrgavel.Se Våg förvaringsserie

Kubik hyllesystem 

Skap et personlig oppbevaringsmøbel gjennom å tilpasse Norrgavels hyllesystem Kubik etter nettopp dine behov. Kombiner de moduler som passer hjemme hos deg – uansett om du vil fylle en hel vegg i stuen eller behøver en mindre hylle i entreen. Kompletter med flyttbare hyller eller skuffer i massiv eik. Skapdører finnes i organisk relieff i trefinér eller helt glatte i eik. Velg selv om du vil ha Kubik vegghengt eller med sokkel.

Kubik-hyllene har en kongelig dignitet; så godt som kvistfri massiv eik tvers igjennom! Et møbel som kommer til å eldes vakkert og som alltid kan renoveres til opprinnelig skikk.

Se Kubik hyllsystem

Multi bordserie

Multi passer med sin avkledde og stilrene form like bra hvor som helst i hjemmet. Navnet Multi antyder at du langt på vei kan få bordet akkurat slik du vil ha det, for nettopp ditt bord er ennå ikke laget.

Ved hjelp av forskjellige tilvalg kan du skape et bord med et personlig uttrykk. Velg skuffer, hjul og hylle. Understell og plate av bjørk eller eik med valgfri overflatebehandling. Avhengig av størrelse finnes dessuten bordplate i våtslipet eller stråpolert betong samt linoleum.

Nyt dette mesterlige møbelhåndverk som holder år etter år!

Se Multi bordsserie

Sparring hyllesystem

Hyllesystemet vårt Sparring i metall kan du sette sammen slik at det dekker akkurat dine ønker og behov. Bygg en hel vegg for bøker eller skap en liten arbeidsplass gjennom å velge ulike hylledybder.

Sparring hyllesystem finnes i fargene mørkegrå, eggeskallhvit og lysegrå. Hyllplan finnes i bjørk og eik og i ulike lengder og dybder. Selges bare hos Norrgavel!

Se Sparring hyllsystem
Easy möbelserie

Möbelserien Easy Dagbädd, Easy Chair och Easy Fotpall är noggrant genomarbetad in i minsta detalj och utgörs av ram och ben i massiv ek, som sedan flätats in med sadelgjord av lin. Easy Chair lanserades 2016 men har redan hunnit bli något av en modern klassiker. Easy Chair är en tidlös fåtölj med ett asketiskt avskalat uttryck. Hantverket bakom och sittkomforten är rena perfektionen. Den bekväma sittvinkeln, en ryggkudde fyllt med sjöfågelfjäder kombinerat med den mjuka sittdynan blir till äkta njutning i form av en möbel.

Se Easy möbelserieKlädförvaring K27

Med Klädförvaring K27 kan du utforma en personlig och flexibel hallmöbel, sprungen ur vårt populära Sparring hyllsystem – där K27 står för konsol 27 cm. Mixa och matcha, välj massiv ek eller björk, knoppar och tillbehör. Skapa en förvaringslösning som andas funktionalitet och hållbar ordning.

Klädförvaring K27 erbjuder tidlös hallinredning med skohylla, hatthylla och krokar som kombineras med Sparring väggskenor eller Sparring bärlist och hängskena. Välj en fast lösning eller kombinera byggbar med mellandel enligt egna önskemål. Ett byggbart system som gör det enkelt att få till en skräddarsydd förvaringslösning till hallen.

Se Klädförvaring K27


Kiltapp bordsserie

Kiltapp bordsserie består av nätta och lättplacerade bord som bjuder på vackra snickeridetaljer och gamla beprövade hantverksmetoder. Kiltapp har en konstruktion som stolt visar upp träsammansättningen. De synliga kiltapparna förskönar, men är dessutom ett hållbart sätt att undvika metallbeslag. Kiltapp ståtar med en mjuk, anatomisk formgivning som självklart och lättsamt tar plats i rummet. På bordsskivan finns gott om yta för vackra inredningsdetaljer, skålar med snacks, glas eller koppar.

Se Kiltapp bordsserie

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.

Lær mer