Gulvlamper

kategori-golvlampor

La lampen bli en strålende innredningsdetalj! Lys opp hjemmet ditt med flotte gulvlamper i tidløs design. Hos oss finner du en lang rekke modeller å velge mellom. Uansett om det er en riktig god leselampe til godstolen man er på jakt etter eller en gulvlampe som skal skape en hyggelig grunnbelysning i rommet. Gulvlamper kan gjøre den store forskjellen når det gjelder stemningen i et rom, en tydelig estetisk funksjon som går hånd i hånd med den praktiske funksjonen.

Et rom kan trenge opptil ti lyskilder for å få til et behagelig lys – bruk gulvlampen til å lyse opp mørke flater, utvalgte detaljer eller for å skape godt leselys. Gulvlamper er lett å flytte på og derfor en fleksibel del av innredningen. På enkelte modeller kan man til og med justere høyden for å tilpasse lampen ytterligere etter behov og plassering

Lampene du finner i vårt sortiment er laget av holdbare og miljøvennlige materialer dessuten er de laget for å fungere lenge – både hva gjelder formspråk og kvalitet. Her på nettstedet finner du bare en liten del av lampesortimentet vårt. I våre fysiske butikker finnes et enda bredere utvalg av lamper og belysningsløsninger!