Posehyllor

Påshylla er en riktig Norrgavel-klassiker som har inngått i vårt sortiment helt siden starten og den er like elsket og verdsatt nå som den gang. I posehyllenes design er det ryddige nærmest innebygget ved at hver og en kan ha sin egen pose. En lett tilgjengelig løsning som skaper orden blant alle luer, vanter, aksessoarer, leketøy eller hva det måtte være.

Påshylla og Påshylla horisontell

Norrgavels klassiske Påshylla har fått et nytt familiemedlem som gjør det mulig å innrede med hyller også i bredden – Påshylla horisontell. Skap fleksible oppbevaringsløsninger som gir et befriende ryddig inntrykk og som samtidig pynter opp. Et praktisk oppbevaringsmøbel som passer like bra om man bor i et 1800-talls hus på landet eller i en nybygd leilighet i byen. Posehyllen rommer mye, men er samtidig lettplassert siden den ikke krever mye plass.

Ulike treslag og uttrykk

Norrgavels posehyller har en ramme i massivt tre. Rammen i bjørk kan fås ubehandlet, alternativt i en av våre vakre lakk- eller temperakulører (med ubehandlede rundstaver). Rammen i eik leveres behandlet med olje eller pigmentert olje. Poser finnes i sobre linkulører eller med vakkert, eksklusivt reinskinn. Sett sammen en posehylle med ditt helt personlige uttrykk!

Tips!

Et tips er å male den ubehandlede rammen i bjørk i samme farge som veggen slik at hyllen smelter inn innredningen.

Kretsløpstilpasset innredning

Hos oss på Norrgavel går bærekraft, funksjonalitet og tidløst vakker formgivning alltid hand i hand. Miljø og økologi er en del av vårt verdigrunnlag. En praktisk detalj med dette forfinede hyllesystemet er at posene enkelt kan tas av for vask eller for å byttes ut med nye når de gamle måtte være utslitte eller rett og slett bare for å gi innredningen en vitaliserende fornyelse. Det finnes dessuten mønster dersom du vil sy dine egne poser.

Viser 20 av 20 produkter

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.

Lær mer