Møbeltrekk

kategori-klädslar

Det er meningen at ditt Norrgavel-møbel skal kjennes tidløst vakkert og forgylle hjemmet i mange år fremover. Vil man på et eller annet tidspunkt forandre utseende på møbelet for eksempel med nytt trekk så er det ingen stor sak. Våre sofaer og lenestoler er nemlig formgitt nettopp med det i tankene. Derfor kan både stamme og puter enkelt fornyes med nytt trekk.

Trekket er den delen av sofaen eller lenestolen som er mest utsatt for slitasje og som derfor etter hvert være i behov av en oppdatering. Og om trekket har blitt slitt eller fått gjenstridige flekker er det å bytte trekk en enkel og miljøvennlig måte å skaffe seg – tilsynelatende – en splitter ny sofa. Mange velger til og med å kjøpe et ekstra trekk med en gang for å kunne fornye rommet etter sesong. Kanskje et lyst lintrekk til sommerbruk og et mørkere ulltrekk til vinterhalvåret.

Når man investerer i en sofa eller en lenestol fra Norrgavel så investerer man i et møbel som er laget for å holde riktig lenge. Med riktig behandling belønnes man med et favorittmøbel som blir en trofast følgesvenn gjennom livet.