• Inspirasjon

  Norrgavel ønsker å inspirere til en bærekraftig tilnærming til interiørdesign. Hvordan kan du innrede og innrede hjemmet ditt på en vakker, tidløs og samtidig klimasmart måte? Vi tilbyr gledelig inspirasjon til interiørløsninger som får oss til å trives og som bare blir bedre med årene. Alltid med kunderelasjoner basert på ærlighet og tillit.


  Historie

  Alle Norrgavels møbler tegnes for hånd den dag i dag. Nirvan Richter, selskapets grunnlegger og designer, lager både møbelskisser og skisser av hvordan butikkinnredningen skal se ut for hånd. Skissene lager han i vakre notatbøker som vanligvis oppbevares i en safe. Der ligger det en solid møbelhistorie i form av nesten 40 fullstendig kommenterte skissebøker med møbeldesign fra tre tiår.


  Örum 119

  Mellom de skånske landsbyene Löderup og lille Örum ligger det sjarmerende gårdshotellet Örum 119. I tillegg til gårdshotellets vakre rom innredet med Norrgavel-møbler og det frittliggende "Norrgavelhuset", finnes det også et praktfullt orangeri, en butikk for hage og hjem, surdeigspizza og et isverksted for kjennere - og den endeløse himmelen og slettelandskapet, selvfølgelig.

  Les mer