Norrgavels venner

Aktuelle vennetilbud

Benytt sjansen! 20% på linkolleksjon Isblå

Vi kommer snart til å si farvel til vår Isblå linkolleksjon og tilbyr derfor 20% rabatt. Fra vår linkolleksjon Isblå kan du velge mellom en fantastisk myk kimono, deilig behagelig sengetøy i fineste lin, linservietter, eller herlige linhåndklær i forskjellige størrelser og teksturer (avhengig av vevingsteknikk).

Gjelder så langt lageret rekker!

Les mer

20% på Håndkle Eko-frotté 100x150 cm

Ensfargede håndklær i 100% bomullsfrotté. Kant og bord i underkant samt diskret Norrgavel-logo som går ton i ton med frotteen. Bomullen er sertifisert i henhold til GOTS (Global Organic Textile Standard). Gjelder håndklær i størrelse 100x150 cm, tilgjengelig i fargene Grå, Lysegrå & Salvia.

Gjelder t.o.m. 14. juni 2020.

Les mer

Pakkepris! Spisebord & stoler

Ved kjøp av spisebord og minst 4 stoler slipper du å betale for den billigste stolen. Vil du benytte deg av tilbudet? Kontakt kundtjanst@norrgavel.se så gir de deg din personlige rabattkode.


Gjelder til videre varsel.

Les mer

Velkommen til Norrgavels kundeklubb! Vi har valg å kalle våre medlemmer for Norrgavelvenner. Som Norrgavelvenn får du forhåndsinformasjon om sånt som skjer i butikkene våre, tilbud og nyheter i sortimentet og filosofien bak vår måte å arbeide og utvikle være møbler på.

Du får også vår vennemail cirka to ganger i måneden, invitasjon til våre vennekvelder og forhåndssalg, förhandstur till REA, mulighet til å vinne premier i medlemskonkurransene våre og spesialtilbud som bare Norrgavelvenner får.

Det er helt kostnadsfritt å være Norrgavelvenn og du kan når som helst velge å avregistrere deg (via lenken i din forrige vennemail). Les mer om medlemsvilkår.