Norrgavels venner

Aktuelle vennetilbud

Länstol & Fotpall i ask

Vi sier hadet til vår Länstol og Fotpall i treslaget ask for å gi plass til høstens nyheter. Dersom du alltid har drømt om em en Länstol i ask så er tiden inne nå! Du velger selv den overflatebehandling og det trekk du vil ha.

Pakkepris! Länstol & fotpall i ask – 6 600 kr rabatt
Länstol i ask – 4 700 kr rabatt
Fotpall i ask – 1 400 kr rabatt

Tilbudet gjelder f.o.m. 15. juli og så lenge lageret rekker.

Les mer

Pakkepris! Sofabord Kiltapp & Småbord Kiltapp

Vennetilbud! 1000 kronor i rabatt ved kjøp av 3 valgfrie bord Kiltapp.

Gjelder til videre varsel.

Les mer

Pakkepris! Easy Chair & Easy Fotpall

Vennetilbud! Ved samtidig kjøp av en Easy Chair og en tilhørende Easy Fotpall i samme utførelse får du 1000 kroner i rabatt.

Gjelder til videre varsel.

Les mer

Pakkepris! Easy Chair Duo

Vennetilbud! Ved samtidig kjøp av to Easy Chair i samme utførelse får du 1000 kroner i rabatt.

Gjelder til videre varsel.

Les mer

Pakkepris! Spisebord & stoler

Ved kjøp av spisebord og minst 4 stoler slipper du å betale for den billigste stolen. Vil du benytte deg av tilbudet? Kontakt kundtjanst@norrgavel.se så gir de deg din personlige rabattkode.


Gjelder til videre varsel.

Les mer

Påshylla med 4 mønstrede poser!

Vennetilbud! Påshylla med 4 mønstrede poser – 1 200 kr (ord. pris 2 280 kr). Skriv inn koden "PÅSHYLLA4" og rabatten trekkes ved kassen.

Tilbudet gjelder kun i nettbutikken vår og gjelder så lenge lageret rekker.

Les mer

Pute til Easy Dagbädd

Tilhørende Dyna til Easy Dagbädd av eksklusivt vegetabilsk garvet skinn utgår. Gjør flotte funn blant utgående modeller til ordentlig rabatterte pris!

Pute til Easy Dagbädd (skinn) – 1 000 kroner rabatt

Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker.

Les mer

Velkommen til Norrgavels kundeklubb! Vi har valg å kalle våre medlemmer for Norrgavelvenner. Som Norrgavelvenn får du forhåndsinformasjon om sånt som skjer i butikkene våre, tilbud og nyheter i sortimentet og filosofien bak vår måte å arbeide og utvikle være møbler på.

Du får også vår vennemail cirka to ganger i måneden, invitasjon til våre vennekvelder og forhåndssalg, förhandstur till REA, mulighet til å vinne premier i medlemskonkurransene våre og spesialtilbud som bare Norrgavelvenner får.

Det er helt kostnadsfritt å være Norrgavelvenn og du kan når som helst velge å avregistrere deg (via lenken i din forrige vennemail). Les mer om medlemsvilkår.