Norrgavels venner

Aktuelle vennetilbud

Belysning fra Zlamp – 20%

Zlamp er et svensk lampeatelier med fokus på miljø og nærprodusert kvalitet. Lampestativene lages av tre som fortrinnsvis har vokst i Sverige og i produksjonen brukes få og lite ressurskrevende materialer. Zlamp produserer alle sine skjermer på et håndverksmessig vis i eget verksted i Anderslöv i svenske Skåne. Tidløs og ansvarsfull design som lyser opp!

Tilbudet gjelder i nettbutikken t.o.m. 1/11-2020

Les mer

Pakkepris! Sofabord Kiltapp & Småbord Kiltapp

Vennetilbud! 1000 kronor i rabatt ved kjøp av 3 valgfrie bord Kiltapp.

Gjelder til videre varsel.

Les mer

Pakkepris! Spisebord & stoler

Ved kjøp av spisebord og minst 4 stoler slipper du å betale for den billigste stolen. Vil du benytte deg av tilbudet? Kontakt kundtjanst@norrgavel.se så gir de deg din personlige rabattkode.


Gjelder til videre varsel.

Les mer

Velkommen til Norrgavels kundeklubb! Vi har valg å kalle våre medlemmer for Norrgavelvenner. Som Norrgavelvenn får du forhåndsinformasjon om sånt som skjer i butikkene våre, tilbud og nyheter i sortimentet og filosofien bak vår måte å arbeide og utvikle være møbler på.

Du får også vår vennemail cirka to ganger i måneden, invitasjon til våre vennekvelder og forhåndssalg, förhandstur till REA, mulighet til å vinne premier i medlemskonkurransene våre og spesialtilbud som bare Norrgavelvenner får.

Det er helt kostnadsfritt å være Norrgavelvenn og du kan når som helst velge å avregistrere deg (via lenken i din forrige vennemail). Les mer om medlemsvilkår.