Norrgavels venner

Aktuelle vennetilbud

Vennetilbud – tidlige julegaver

Gjelder 31. oktober - 24. desember

Dersom du vil være ute i god tid med julegaver i år så har vi samlet en rekke gode tilbud på bærekraftige og vakre innredningsdetaljer. Hos oss finner du gaver som virkelig blir satt pris på og som er håndlaget med fokus på miljøet og med respekt for vårt skjøre klima.

Les mer

Bestill fjellhytter innredet med Norrgavel

I Tännäskröket bor du midt i fantastiske Funäsfjällen, med skibakken rett utenfor døren og den svenske villmarken med Rogens naturreservat rett rundt hjørnet. Velutstyrte hytter og leiligheter innredet med inspirasjon fra naturen og de omliggende i fjellene. Nyt bærekraftig interiørdesign fra Norrgavel.
10% rabatt på overnatting i høysesongen uker 52, 1, 8, 9, 15 & 16.
20% rabatt på overnatting øvrige uker.
Bestill via e-post til bokning@tannaskroket.se og angi bookingkoden norrgavelvänner*

*Tilbudet gjelder reservasjoner gjort senest 30. november 2019 for opphold i vintersesongen 2019/20 (21. desember 2019 - 19. april 2020). Gjelder kun Tännäskrökets egne overnattingssteder.

Petrol & Petrol rand - 20%

Gjelder til 24. desember

Les mer

Pakkepris! Spisebord & stoler

Gjelder til videre varsel

Vennetilbud! Ved kjøp av spisebord og minst 4 stoler slipper du å betale for den billigste stolen.

Les mer

Velkommen til Norrgavels kundeklubb! Vi har valg å kalle våre medlemmer for Norrgavelvenner. Som Norrgavelvenn får du forhåndsinformasjon om sånt som skjer i butikkene våre, tilbud og nyheter i sortimentet og filosofien bak vår måte å arbeide og utvikle være møbler på.

Du får også vår vennemail cirka to ganger i måneden, invitasjon til våre vennekvelder og forhåndssalg, förhandstur till REA, mulighet til å vinne premier i medlemskonkurransene våre og spesialtilbud som bare Norrgavelvenner får.

Det er helt kostnadsfritt å være Norrgavelvenn og du kan når som helst velge å avregistrere deg (via lenken i din forrige vennemail). Les mer om medlemsvilkår.