• Interiørdesign for bedrifter

  Foretakskunder & prosjekter

  Uansett om det er et kontor som skal innredes, en butikk, et hotell, en restaurant, en kafévirksomhet eller dersom nybygde boliger skal innredes – så hjelper vi deg gjerne! Norrgavels møbler er omsorgsfullt konstruert med funksjon, formskjønnhet, soliditet og det naturlige kretsløpet, i tankene. Ekte håndverk og rene naturmaterialer som bare blir vakrere med årene. Tidløst utformede møbler som tåler langvarig bruk og som er enkle å vedlikeholde. Som skapt for offentlig miljø!

  Arkitekt eller innreder?

  Da kan du handle hos Norrgavel til egne prosjekter og kunder.

  Kontakt

  kundeservice@norrgavel.no

  Prisliste & rabatter

  Norrgavel arbeider ikke med en spesiell nettoprisliste for offentlig miljø. Vi gir i stedet generelle rabatter med utgangspunkt i vår forbrukerprisliste og avhengig av omfang.

  Møbelstoffer

  De fleste av møbelstoffene våre tilfredsstiller krav for offentlig miljø. Vil du benytte innsendte stoffer går det også bra.

  Norrgavels møbler er nøye designet med tanke på funksjon, skjønnhet, styrke og naturens kretsløp. Ekte håndverk og rene naturmaterialer som bare blir vakrere med årene. Tidløst designede møbler som virkelig tåler å bli brukt og er enkle å vedlikeholde. Laget for offentlig miljø!