Linkolleksjon Vit

sängkappor & överkast_1600x750px

Vår linkolleksjon Vit i klassisk hvitt er både elegant og avslappet på samme tid. Det er lett å elske naturmaterialet lin – både dets egenskaper og følelsen en får ved å stryke hånden over det myke stoffet. Lin er et materiale som fungerer ekstra godt i kjøkken og bad siden det har en fantastisk oppsugningsevne og tørker veldig raskt. At det dessuten er smussavvisende, gjør det populært for både hverdagslige og festlige anledninger.

Å dekke bordet med en hvit linduk gir middagsselskapet litt ekstra eleganse. Og enda festligere blir det om man i tillegg legger på matchende linservietter.

Pendel Boll eller Pendel Ellips med lampeskjerm av lin gir rommet en myk belysning. Re sengen med klassisk hvite sengetøy – alltid like tidløst riktig! Og kompletter med en sengekappe i hvitt lin for å få en ekstra harmonisk look på soverommet. I linkolleksjonen Vit finner du også nydelige putetrekk som er både vakre og fine å forgylle sofaen med.

Tips! Et kjøkkenhåndkle i lin egner seg utmerket til å tørke glass med. Det suger opp vannet uten å etterlate seg lo slik et bomullshåndkle kan gjøre.