Linkolleksjoner

Linkolleksjon Blekrosa

Blekrosa er en helt uimotståelig mild rosa farge som til og med kan overbevise de som vanligvis ikke ville velge rosa detaljer i interiøret. Dynetrekk lin, putevar lin, duk/laken lin, kimono vaffel, håndkle vaffel, kjøkkenhåndkle lin og linservietter er alle produkter som du kan få i denne nydelige, blekrosa fargen.

Se mer

Linkolleksjon Celadon

Brun er en deilig myk linkolleksjon. Alle produktene i kolleksjonen Brun er laget av 100% lin og er pre-vasket for å føles behagelige fra første øyeblikk.

Se mer

Linkolleksjon Gröngrå

Den populære linkolleksjonen Gröngrå er nettopp det den heter - en farge som er like deler grå og grønn. Den grønngrå nyansen oppleves harmonisk og rolig, men bidrar med en klar personlighet til rommet.

Se mer

Linkolleksjon Ljusgrå

Den tidløse vakre linkolleksjon Ljusgrå har en nøktern farge som passer inn i alle rom uansett hvilke andre fargepaletter som dominerer der.

Se mer

Linkolleksjon Oblekt

Vår mest naturlige linkolleksjon heter Oblekt. Dette er linets naturlige farge. Lin er et klassisk materiale som alltid føles like rett uavhengig av rådende trender.

Se mer

Linkolleksjon Vit

Vår linkolleksjon Vit i klassisk hvitt er både elegant og avslappet på samme tid. Det er lett å elske naturmaterialet lin – både dets egenskaper og følelsen en får ved å stryke hånden over det myke stoffet.

Se mer

Linkolleksjon Grå

Den sobert vakre linkolleksjonen Grå har en tidløs kulør som passer inn i alle rom uansett de øvrige fargepalettene i innredningen. Dekk bordet elegant med en grå linduk, velg håndklær og kimono i matchende farger, re sengen med de mykeste linlakener eller legg en ekstrapute i sofaen med putefutteral i stilrent, grått linstoff.

Se mer

Linkolleksjon Havregul

Linnekollektionen Havregul har en skir och behaglig kulör som med naturlig självklarhet passar in i olika miljöer och rum. Den mjukt havregula nyansen upplevs harmonisk och lugn, men bidrar samtidigt med en explicit personlighet till rummet.

Se mer