Linkolleksjon Oblekt & Natur 

Vår mest naturlige linkolleksjon heter Oblekt. Dette er linets naturlige farge. Lin er et klassisk materiale som alltid føles like rett uavhengig av rådende trender. Det enkle, nøkterne uttrykket til linkolleksjonen Ublekt gir rommet en diskret skjønnhet. En naturlig konsekvens av å dekorere med naturlig farget lin.

Linlaken er nok den største hverdagsluksus av alle – å sove i linlaken er som å hvile i en myk omfavnelse. Lakenene er kjølige i sommermånedene og varmer godt i kjøligere høst- og vintermåneder.

Man snakker iblant om hel-lin og halv-lin når man snakker om linstoffer. Hel-lin er når stoffet er vevd utelukkende av eksklusivt lin-garn, det er altså 100% lin. Vi benytter konsekvent hel-lin i våre linkolleksjoner.

Norrgavels linkolleksjoner er av førsteklasses kvalitet og produseres i Europa. Lin av høyeste kvalitet gir et vakrere stoff med en helt unik følelse. Ved å ta på stoffet kan du kjenne forskjellen - lin av høy kvalitet føles noe "fetere" og mer behagelig å ta i, mens et linstoff av lavere kvalitet er tørrere og mangler gløden som kjennetegner et førsteklasses linstoff.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.

Lær mer