Linkolleksjon Gröngrå

Den populære linkolleksjonen Gröngrå er nettopp det den heter - en farge som er like deler grå og grønn. Den grønngrå nyansen oppleves harmonisk og rolig, men bidrar med en klar personlighet til rommet.

Skap et fredfullt soverom med sengetøy i grønngrått, tilfør hjemmet en diskret fargeklatt i form av håndklær i en vakker grønngrå nyanse og møt morgenen svøpt i en matchende grønngrå kimono, velg en ekstrapute til sofaen som er mønstret i en grønngrå nyanse eller re sengen med et sengeteppe i en nøktern grønngrå/lys grå farge.

Norrgavels linprodukter er laget av 100% lin og de er alltid pre-vasket for å gi den myke følelsen allerede fra første øyeblikk. Lin er en behagelig naturlig fiber som er både vakker og holdbar i en dobbel forstand.

Den som en gang har prøvd linlaken ønsker ikke å sove i noe annet. Lin har evnen til å trekke til seg fuktighet, men også gi slipp på den, så sengetøyet kjennes aldri varmt eller innestengt om sommeren - om vinteren er det tvert om, da gir lin en vidunderlig varmende effekt.