Posehyllor

Innred funksjonelt og tidløst med Norrgavels vakre og fleksible posehyller. Påshylla er en riktig Norrgavel-klassiker som alltid har inngått i vårt sortiment og den er like elsket nå som dengang. I posehyllenes design er det ryddige nærmest innebygget ved at hver og en kan ha sin egen pose.

Påshylla og Påshylla horisontell

Norrgavels klassiske Påshylla har fått et nytt familiemedlem som gjør det mulig å innrede med hyller også i bredden – Påshylla horisontell. Skap fleksible oppbevaringsløsninger som gir et befrienende ryddig inntrykk og som samtid pynter opp. Et praktisk oppbevaringsmøbel som passer like bra om man bor i et 1800-talls hus på landet eller i en nybygd leilighet i byen. Posehyllen rommer mye, men er samtidig lettplassert siden den ikke krever mye plass.

Ulike treslag og uttrykk

Norrgavels posehyller har en ramme i fineste bjørk. Den selges, og kan utmerket godt brukes, ubehandlet. Et tips er imidlertid å la rammen «smelte inn» i innredningen ved å male den i samme farge som veggen den skal henge på. Det er også mulig å bestille en lakket eller temperamalt ramme. Husk at rundstavene alltid leveres ubehandlede for å muliggjøre bytte av poser. Poser finnes i sobre linkulører og vakkert, eksklusivt reinskinn. Sett sammen en posehylle med ditt helt personlige uttrykk!

Kretsløpstilpasset innredning

Hos oss på Norrgavel går kretsløpstankegang, funksjonalitet og tidløst vakker formgivning alltid hand i hand. Miljø og økologi er en del av vårt verdigrunnlag. En praktisk detalj med dette forfinede hyllesystemet er at posene enkelt kan tas av for vask eller for å byttes ut med nye når de gamle måtte være utslitte eller rett og slett bare for å gi innredningen en vitaliserende fornyelse. Det finnes mønster dersom du vil sy dine egne poser.

Viser 19 av 19 produkter

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.

Lær mer