Kelimtepper

kategori_20191209_NORRGAVEL_Soffa85_0036

Alle kelimtepper du finner hos oss er vevd for hånd og av ull – hvert teppe er dessuten unikt. Teppene er relativt tynne og kan med fordel legges på hverandre for å dekke en større gulvflate eller de kan brukes som veggdekorasjon. Tidløst vakre kelimtepper tilfører rommet farge, struktur og varme og passer like godt til moderne som til tradisjonelle og mer avslappede innredninger.

Våre nøye utvalgte kelimtepper fungerer like bra i sofahjørnet i stuen som under spisestuemøblementet, i kjøkkenet, i soverommet, i entreen eller i baderommet. Glattvevde kelimtepper uten lugg passer spesielt bra under spisebord siden stoler står stødigere og enkelt kan trekkes inn og ut.

Tepper av naturfiber gir hjemmet en varm og hyggelig atmosfære. De er behagelige å gå på samtidig som de er makeløst vakre og stiltesterke. Tepper av ull er veldig motstandsdyktige mot smuss og flekker takket være ullens unike egenskaper. Ullen er naturlig fet hvilket medfører at smuss og væske legger seg ovenpå slik at det er lett å tørke bort eventuelle flekker.