Leilighet fra tidlig 1900-tall innredet med Norrgavel

arsenalsgatan4-stadshem

Spisebord (en tidligere versjon av spisebord Multi), stoler og taklampe fra Norrgavel.

Eiendomsmeglerfirmaet Stadshem hadde sensommeren 2019 for salg en varsomt renovert to og en halv roms leilighet fra begynnelsen av forrige århundre i Arsenalsgatan 4A i Göteborg. Et fantastisk hjem i øverste etasje der lyset strømmer gjennom store vinduspartier i dype nisjer. En inspirerende og vakkert innredet leilighet som oppleves skandinavisk lys og samtidig veldig kreativ og innbydende.

Her bor noen som har valgt å innrede leiligheten med flere møbler fra Norrgavel – et strålende eksempel på at Norrgavel passer like bra i sjarmerende klassiske storbyleiligheter fra begynnelsen av forrige århundre som i en nybygd og nøktern hytte på fjellet. Tidløst vakkert og holdbart!

Länstol med trekk av saueskinn og Stegpall fra Norrgavel.

Kroklist og speil fra Norrgavel. 

Träsoffa,hvitoljet sofabord i massiv eik (tidligere versjon av soffbord Multi med en unik og fantastisk bordplate), hyller og konsoller fra Norrgavel.

Huset i Arsenalsgatan 4 ble bygget i 1909 i henhold til tegninger av arkitekt Arvid Bjerke. Det inngår i kvartalet som kalles Arsenalen, et av Göteborgs mest fremtredende landemerker takket være sin høye beliggenhet og sitt festningsaktige preg blant annet med markante tinder, tårn og skyteskår.

Fotograf: Jonas Berg for eiendomsmeglerfirmaet Stadshem. Stylist: Ingela Berg