• Skapa-page-malarburkar-jpg

  Skape med Norrgavel

  Hos Norrgavel handler det ikke bare om å kjøpe møbler. Vi oppfordrer til deltakelse og å skape rom for personlighet – innredning som bærer en historie og som varer livet ut. Et konsept som inkluderer ettertanke og kreativt medskapende.

  Velg blant vårt brede utvalg av oppbevaringsmøbler, bord, sofaer og sittemøbler, og la kreativiteten flyte fritt. Vårt sortiment med tilpasningsdyktige og fleksible møbler kan formes etter behov og med en personlig uttrykksform – i et spekter av harmoniske farger og behagelige naturmaterialer.

  Følg noen enkle steg for å realisere din visjon. Gjør hverdagen enklere og vakrere!


  SKAP ROM FOR PERSONLIGHET


  Valg av overflatebehandling og fargevalg

  Velg blant et utvalg av ulike overflatebehandlinger og farger – olje, pigmentert olje, såpe, eggeoljetempera eller lakk.
  Med åpne overflatebehandlinger som olje eller såpe, fremheves treets levende struktur og unike utseende, samtidig som materialets naturlige egenskaper får spille fritt. Temperafargen lar deg ane treets struktur ved å legge seg som et tynt, matt lag på overflaten. Mens den halvmatte lakken tilfører en moderne og jevn overflate til møbelet.
  Siden starten har vi valgt å bruke miljøvennlig tempera – den matte overflaten og fargens rene duft har på mange måter blitt vårt kjennetegn. Utvalgte møbler i sortimentet kan også fås med lakket, halvmatt overflate (glansverdi 20). Lakken er vannbasert og oppfyller strenge miljøkrav.

  Bra å vite! Våre tempera- og lakkfarger kan bestilles som fargeprøver. Med en fargeprøve kan man enkelt matche og sammenligne farger med resten av fargevalgene i interiøret og selvfølgelig vurdere rolig og rolig før man tar en beslutning. Også våre tretyper med ulike overflatebehandlinger kan bestilles som treprøver.

  Hvitoljet eik

  Oljet eik

  Brunoljet eik

  Såpet eik

  Hvitoljet bjørk

  Oljet bjørk

  Såpet bjørk

  Hvitoljet bøk

  Oljet bøk

  Såpet bøk

  BRUN 24 (10-200)

  Tempera

  TERRA 21 (10-215)

  Tempera

  TÅKEGRØNN 24 (9-605)

  Tempera

  GRÅGRØNN 93 (5-452)

  Tempera

  GRAFIT 94 (9-869)

  Tempera

  LYSEGRÅ 98 (9-722)

  Tempera

  HVIT 93 (9-601)

  Tempera

  BEIGE 94 (6-331)

  Tempera

  SKOGSGRØNN 16 (5-690)

  Tempera

  GRØNNGRÅ 16 (5-670)

  Tempera

  TÅKEGRÅ 14 (K2)

  Tempera

  TORDEN 16 (4-190)

  Tempera

  GRØNN 24 (NCS S6020-G10Y)

  Lakkfarge

  LAKSEROSA 24 (NCS S2020-Y60R)

  Lakkfarge

  VANILJEGUL 24 (NCS S0510-G90Y)

  Lakkfarge

  VARMHVIT 11 (NCS S 0502-Y)

  Lakkfarge

  GREIGE 20 (NCS S 4005-Y20R)

  Lakkfarge

  HVIT 12 (NCS S 0500-N)

  Lakkfarge

  TÅKEGRØNN 24 (NCS S3005-G80Y)

  Lakkfarge

  VARMGRØNN 20 (NCS S 5010-G70Y)

  Lakkfarge

  VARMGRÅ 17 (NCS S 2002-Y)

  Lakkfarge

  LYSEGRÅ 17 (NCS S 2500-N)

  Lakkfarge

  STÅLBLÅ 17 (NCS S 7005-B20G)

  Lakkfarge

  SVART 12 (NCS S 9000-N)

  Lakkfarge


  Vitrinskåp från miniMassiv förvaringserie

  Valg av detaljer

  Etter å ha valgt modul og overflatebehandling til ditt nye oppbevaringsløsning, er det ytterligere noen avgjørende detaljer som må på plass. Sett ditt personlige preg på møbelet med ønsket utseende på dører, toppplate, ben, hyller og til slutt beslag.

  Med møbler fra Norrgavel kan du skape et uttrykk der hver detalj er nøye avveid for å passe perfekt sammen. Fra elegante møbelben til praktiske hyller, slitesterke toppplater, pålitelige beslag og stilrene dører – hver komponent er utviklet med tanke på å passe sømløst sammen.

  Bra å vite! Kun utvalgte beslag vises i konfigurasjonen (bildet av ditt personlig utformede møbel), andre alternativer er også valgbare, men illustreres ikke på skjermen.


  Skapa-page-soffa

  Sofaer & lenestoler

  Hos oss finner du et bredt utvalg av sofa- og lenestolmodeller som er utformet for å passe forskjellige hjem og livsstiler. Enten du foretrekker en buet eller rett form, skarpe linjer eller myke former, så er det noe for enhver smak. Finn din favorittmodell – og du er klar for neste steg.

  Velg bekledning, benstilling eller ben med ønsket overflatebehandling, og skap akkurat din drømmesofa med sitt helt unike og personlige uttrykk. Alle sofaene har avtagbart trekk og finnes i et mangfold av forskjellige farger og kvaliteter.


  Textilier från Norrgavel

  Møbeltekstil