• SKAP DIN EGEN SOFA MED NORRGAVEL

  SKAP DIN EGEN SOFA MED NORRGAVEL

  Hos Norrgavel handler det ikke bare om å velge en sofa - det handler om å skape et kunstverk med komfort og stil som bærer din unike signatur. Vi mener at møbler skal fortelle en historie, din historie, og være en del av livet ditt i lang tid fremover.

  Gi deg selv friheten til å utforske vårt brede utvalg av sofaer og la kreativiteten få fritt spillerom. Våre møbler er designet for å være tilpasningsdyktige og fleksible, slik at du kan skape en sofa som passer perfekt inn i ditt hjem. Velg mellom en rekke harmoniske farger og myke naturmaterialer for å gi sofaen din det personlige preget du er ute etter.

  Med Norrgavels sofaer er det enkelt å realisere visjonen din. Følg noen enkle trinn, og la oss sammen gjøre hverdagen din både enklere og vakrere. Opplev følelsen av å skape noe unikt og la sofaen din bli en del av livshistorien din - velkommen til en verden der kreativitet møter autentisitet og tidløs eleganse.


  UTFORSKE DE ULIKE MODELLENE

  Hvilken sofamodell passer best hjemme hos deg - Sofa 85, Sofa 100, Ballroom sofa 85, Ballroom sofa 100, Rett sofa, Rett tresofa eller Tresofa? For Skull Sofa 100, Sofa 85 og Sofa 100 kan du velge sofaen i en ferdig versjon eller om du foretrekker å designe en skreddersydd sofa med moduler. Skap plass til ren og skjær hygge!  Utförande på konfigurationer

  Valg av utførelse

  Begynn med å velge blant de ulike designene for å skape den perfekte konfigurasjonen for ditt hjem. For Shell Sofa 100, Sofa 85 og Sofa 100 kan du velge om du vil ha sofaen i en ferdig versjon eller sette sammen med moduler.

  Når du har valgt modell, er det på tide å bestemme antall sitteplasser. Vil du ha en koselig toseter for en intim atmosfære, eller foretrekker du en større og mer romslig konfigurasjon for familie og venner? Valget er ditt.


  Textilier från Norrgavel

  Finne det rette antrekket

  Deretter kan du velge din favorittstil fra vårt brede utvalg av avtagbare trekk i ulike farger og kvaliteter. På denne måten kan du skape en sofa som ikke bare er komfortabel og funksjonell, men også vakker og unik.

  Vær oppmerksom på at sofaene våre leveres med sete- og ryggputer, men ekstra puter er ikke inkludert. Dermed kan du tilpasse sofaen ytterligere med dine egne puter for å skape den perfekte komforten i hverdagen.

  Skap ditt unike sted for avslapning og sosialt samvær med en sofa fra Norrgavel, der hver eneste detalj er tilpasset deg.
  Godt å vite! De fleste av våre møbeltekstiler kan bestilles som stoffprøver.


  benställningar från Norrgavel

  BENKONSTRUKSJON

  Når du skaper din unike sofa hos Norrgavel, er hver eneste detalj viktig, også benstammen. Benstellene våre er laget av massiv eik, noe som garanterer både holdbarhet og eleganse.

  Når du har valgt moduler, antall seter og trekk, er det på tide å velge ben for å gjøre sofaen komplett. Benrammene våre fås i ulike utførelser og kan overflatebehandles med olje, hvitolje eller brunolje, slik at du kan skape den perfekte match til ditt interiør.

  Enten du foretrekker den naturlige skjønnheten i ubehandlet eik eller et mer raffinert uttrykk med hvit- eller brunoljede ben, vil sofaen din få et unikt særpreg som passer din stil og smak.

  Med en eksklusiv benramme fra Norrgavel kan du skape en sofa som ikke bare er komfortabel og funksjonell, men også vakker og personlig. Hver eneste detalj er nøye utvalgt for å skape et møbel som er skreddersydd for deg og ditt hjem.

  Godt å vite! De fleste av våre trematerialer kan bestilles som treprøver.