• Guide – bærekraftige julegaver

  En enklere og vakrere jul

  Hos Norrgavel finner du unike og langsiktige alternativer som formidler en genuin og usminket julestemning - for en enklere og vakrere jul. Ta del av noen håndplukkede og gjennomtenkte tips til julegaver som garantert gir glede år etter år.Nøye utvalgte møbler og innredningsdetaljer som er laget for å vare over tid. Vi går mot strømmen og oppmuntrer til mindre forbruk, men av høyere kvalitet. Kvalitet er det samme som tilstedeværelse.

  jul-kategori

  1. Knaggrekke rak

  Denne tilsynelatende uanselige oppbevaringshelten er et ekstremt lettplassert lite universalmøbel som passer like bra uansett rom. En Knaggrekke Rak i entreen skaper harmonisk orden blant alle jakker, capser, skohorn og skjerf. På badet kan hele familien, og til og med gjestene, ha sin egen knagg. På kjøkkenet tilbyr knaggrekken plass for kjøkkenhåndklær, grytekluter og diverse kjøkkenutstyr. Og det er selvfølgelig både praktisk og vakkert å plassere flere knaggrekker etter hverandre på soverommet.

  tofflor-laptopfodral-43

  2. Laptopfutteral

  Noe som kommer godt med hver eneste dag. Et elegant og funksjonelt laptopfutteral i vegetabilsk garvet storfeskinn som bare blir finere jo mer patina det får med årene. Passer bærbare datamaskiner opptil 15,6". Praktisk og vakkert!

  paslakan-oblekt

  3. Dynetrekk ubleket

  Alle trenger sengetøy. Og hva er vel bedre enn myke og behagelige sengetøy laget av 100% lin? Både putevar og dynetrekk lukkes med vakre knapper laget av skjell. Lin er en naturlig fiber med egenskaper som gjør sengetøyet kjølig på varme sommerdager, men varmer likevel behagelig når det er kjøligere ute. Sov godt!  julfoto-smidesljusstake-bolster

  6. Smijernslysestake

  Levende lys må være selve definisjonen på hjemmehygge. Duften fra fyrstikken som nettopp har sluknet og lyden av stearinlysets blafrende flamme. Det lille lyset oppleves håpefullt og beroligende i mørket. En klassisk smijernslysestake fra Hemslöjdsprodukter kjennes alltid like aktuell, uansett årstid. Lysestakene finnes i flere forskjellige høyder - passer like godt på bordet som på gulvet. Jernet som lysestakene er laget av er brent i linolje. Denne tradisjonelle måten å overflatebehandle jern på gir lysestaken sin vakre, matte overflate, samtidig som den beskytter mot rust.

  hall-lervik-pashylla-start

  7. Posehylle

  Et smart oppbevaringsmøbel som både er enkelt å plassere og som dessuten passer i ethvert hjem. På entreen, soverommet eller på barnerommet. Norrgavels Posehylle er en tidløs klassiker som har vært med i sortimentet siden starten. Her er det innebygget ryddighet – hele familien kan ha hver sin pose der luer, votter, capser, leker og diverse annet enkelt kan få plass. Ryddig og samtidig lett tilgjengelig!

  vas-flocka-4-3-artikel

  8. Vase Flocka fra Skruf

  Jovisst er det koselig å hente frem og nyte vakre bruksgjenstander som bærer på minner og som føles like fine år etter år. En firkantet vase i et enkelt og tidløst design, designet av Carina Seth Andersson, er et godt eksempel på en slik bruksgjenstand. Vase Flocka er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser – hver vase er et unikt stykke håndverk håndblåst av glassblåsere ved Skrufs glassfabrikk i svenske Småland. Passer både til blomsterbuketten og den enkeltstående kvisten.  handduk-frotte

  11. Håndkle lin frotté

  Hva er vel mer hverdagsluksus enn virkelig eksklusive håndklær og badehåndklær laget av den fineste linfrotté? Et deilig naturmateriale som bare blir mykere og bedre etter mange års bruk. Ren nytelse – finnes i tre forskjellige størrelser.

  nov12-ulle

  12. Tøfler Ulle

  Anatomisk utformede tøfler i varmende ull. I tidløst design med glade detaljer i form av stripete innersåler. En sklisikker tøffel, takket være at sålen er dyppet i naturlatex. En riktig bestevenn for føttene når vinterkulden finner veien inn og gulvene er ekstra kalde.

  mohair-plad-soffa-4-3

  13. Mohairpläd med frans

  Som att ge bort en varm och välgörande kram – en kram som dessutom finns kvar i många, många år. Man kan inte annat än falla handlöst för denna ljuvligt mjuka och härligt värmande pläd, tillverkad av återvunnen mohair. Finns i färgerna blå eller korall. En uppiggande färgklick i soffan, fåtöljen eller sängen.  


  Varsågod, en fluffig favorit i korall eller blått.
  En mysig och mjuk färgklick som värmer gott.
  Gjord av återvunnen mohair och ull i högsta kvalité.
  Så mjuk mot huden att det räcker att bära negligé.


  BÆREKRAFTIGE JULEGAVER

  Uansett om det skal være en stor eller liten presang så finner du et brett utvalg med vakre og holdbare innredningsdetaljer hos oss.
  Psst! Frem til 24. desember har vi mange fine vennetilbud med 20% rabatt på vakre ting

  Till kategori