Jul

Julen er en av våre hyggeligste høytider. Når mørket og kulden senker seg over hus og hytte er det ingenting som lyser opp tilværelsen så mye som stemningsfulle juletradisjoner. Vi pynter våre hjem for å nå den varme atmosfæren som juledekorasjoner skaper.

Hos oss på Norrgavel finner du vakre juletredekorasjoner som bevisst og med omtanke er laget av fineste naturmaterialer og som holder seg like fine år etter år. Velg deg ut din favorittstjerne blant vårt sortiment av vakre julestjerner som lyser så stemningsfullt opp i vinduet der hjemme. Legg ut et vakkert vegetabilsk garvet lammeskinn i sofaen eller favorittstolen og la nissen få sitte varmt og mykt – like koselig resten av året også forresten. Vi hjelper deg med å gjøre gjennomtenkte valg for en miljøvennlig og ekte frydefull jul.

Norrgavel står for bevisst og langsiktig forbruk. For selvfølgelig kan julen være like mye jul selv om man tenker i holdbare baner. Å kunne gi og få gaver man setter pris på og som har lang levetid, forgyller tilværelsen. Hos oss finner du en rekke nøye utvalgte julegavetips – holdbart og gjennomtenkt.

    Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.

    Lær mer