• jubileumskollektion stora blå

  STORA BLÅ

  "En ubrutt horisont og det mektige havet som møter himmelen. Opplevelser av skjønnhet som vekker tanker om evigheten. Kunsten å være menneske – hvem er jeg og hva er det som virkelig betyr noe? Tid til refleksjon og ettertanke. Stunder av total tilstedeværelse."

  Stora blå er navnet på vår jubileumskolleksjon av utvalgte Norrgavel-klassikere som er blitt malt i denne bedårende blå lakkfarge av samme navn. Men det er like mye en invitasjon til å utforske det eksistensielle tilnærmingen som er selve grunnforutsetningen til at Norrgavel finnes.

  30-ÅRSJUBILEUM
  Allerede da Norrgavel ble grunnlagt i begynnelsen av 90-tallet valgt mange av kundene å få møblene sine malt i denne egenartede Norrgavel-blå temperafarge. En farge som sterkt assosieres med havet, himmelen, verdensrommet og evigheten. I forbindelse med foretakets 30-årsjubileum løfter vi med jubileumskolleksjonen Store Blå frem denne symbolske fargen igjen.

  Stora blå er tilgjengelig i Norrgavels butikker i perioden 23. mars - 31. desember 2023. Hvert enkelt møbel som inngår i jubileumskolleksjonen Store Blå, vil bli merket med en spesialdesignet jubileumsbrikke.