Skap selv

Med Norrgavels designverktøy blir du en kreativ medskaper av drømmemøbelet ditt. Med noen enkle klikk blir du delaktig i formgivingen av et møbel som passer perfekt hjemme hos nettopp deg. De utallige valgmulighetene blir enkle å oppfatte og visualiseres på en tydelig måte.

Kom i gang med å skape:

1. "Skap selv"-verktøyet fungerer på alla skjermer - men du får best overblikk på en stor skjerm. På en mobiltelefon ser du f.eks. resultatet av valgene dine øverst og ovenfor valgalternativene.

2. Menyene guider deg gjennom de valgene du kan gjøre. Klikk på pilen ved siden av de respektive overskriftene for å få frem valgmulighetene. Du kan selvfølgelig gå tilbake, ombestemme deg og gjøre nye valg for å se hvordan det påvirker helhetsinntrykket av møbelet. Prøv deg frem blant alle valgmulighetene!
Husk at når det gjelder knotter og håndtak så er det bare et utvalg som vises på bildene. Det er også mulig å velge andre alternativ, men disse illustreres ikke på skjermen.

3. Når samtlige valg er gjort vises et bilde av hvordan det ferdige møbelet du har vært med på å skape kommer til å se ut. De nøyaktige målene vises og du kan gå videre ved å klikke på «Gå videre for å se pris»-knappen. Da kommer prisen på møbelet du har komponert frem.

4. Når du er tilfreds med dine valg går du videre ved å klikke på knappen «Kjøp online». Da begynner produksjonen av ditt drømmemøbel og snart flytter det hjem til deg. Starten på en holdbar kjærlighetshistorie!

Tips! Vil du dele lenken til møbelet du har skapt? Det gjøres enkelt ved at du legger møbelet i kassen og klikker på «Gå tilbake og endre», kopier deretter den unike webadressen.

Begynn å skape din helt egne variant av:

    Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.

    Lær mer