Om våre møbler

Norrgavels designmøbler formgis og produseres uten kompromisser. Alltid med stor omsorg for detaljer, funksjon og formskjønnhet. Vi kombinerer tradisjonelt møbelsnekkeri med moderne teknikk og velger holdbare og miljøvennlige naturmaterialer. Rene materialer som er hentet fra naturen og som kan vende tilbake dit i form av mull og jord når den tid kommer. Siden vi har valgt å arbeide med naturmaterialer kommer våre møbler til å eldes vakkert og naturlig.

Tilvirkning

De aller fleste av Norrgavels møbler produseres av utvalgte snekkerverksteder i Småland, Skåne og Baltikum. Dermed blir transportene korte og miljøbelastningen mindre.

Les mer

Materialer

På Norrgavel bruker vi naturmaterialer. Med naturmateriale menes at materialene kommer fra naturen, planter eller dyr. Siden vi har valgt å arbeide med naturmaterialer kommer våre møbler til å eldes vakkert og naturlig.

Les mer

Overflatebehandling

De fleste av våre møbler kan bestilles med forskjellige overflatebehandlinger. Vi benytter i første rekke åpne overflatebehandlinger som gjør at treet fortsetter å leve.

Les mer

Tekstiler

Vi forsøker alltid å finne de beste og mest miljøvennlige alternativene når vi leter etter tekstiler til møblene våre. Derfor velger vi å jobbe med naturmaterialer. Det er viktig at våre tekstiler har en lang levetid.

Les mer

Møbeltrekk


Stell & vedlikehold

Å regelmessig stelle og vedlikeholde våre møbler blir som en slags manifestasjon av nærvær: det hjelper oss å leve i nuet. Behandler du møbelet ditt med en stor dose kjærlighet kommer det til å eldes med skjønnhet og verdighet.

Les mer

Monteringsanvisninger

De aller fleste møbler leveres ferdig monterte. Enkelte møbler må imidlertid monteres på plass. Her finner du monteringsanvisningene (på svensk) som hjelper deg.

Les mer