• Marseillesåpe Oliven

  fra Compagnie de Provence

  kr 110

  Produktet er utløpt

  Enkelt & deilig

  Hos oss finner du et kuratert utvalg av innredning som gjør hverdagen både enkel og vakker.

  Naturlig & bærekraftig

  Bruks- og innredningsdetaljer som konsekvent er laget av bærekraftige naturmaterialer.

  Produktbeskrivelse

  Den klassiske kubeformete såpen fra Compagnie de Provence produseres fremdeles i henhold til den tradisjonelle oppskriften fra 1700-tallet som blant annet omfatter lufttørking i den sterke og tørre mistralvinden. Såpens form er rustikk og utseende varierer med tørketiden.
  Ekte Marseille såpe må inneholde minst 72% vegetabilske oljer, såpen vi selger har en høyere prosentandel enn det. Vår såpe inneholder litt over 85 % vegetabilske oljer, hvorav ca. 60 % er olivenolje og ca. 25,5 % kokosnøttolje. Takket være oljenes egenskaper beskytter den milde såpen huden og den har en fuktende og mykgjørende effekt. Såpen passer alle hudtyper, også følsom og tørr hud. Olivensåpen er luktfri og uten konserveringsmidler, fargestoffer eller parfyme. Den er ikke testet på dyr, er antiseptisk og er biologisk nedbrytbar.

  Rengjøring av temperamalte flater
  Marseillesåpe Oliven passer utmerket til skånsom rengjøring av flater som er malt med eggoljetempera. Temperamalte Norrgavel-møbler tørkes ved behov med vann og Marseillesåpe Oliven. Naturlig rent! Les om Norrgavels behandlingsråd  her..


  Tips – lag egen såpespray
  Legg noen biter Marseillesåpe Oliven i en skål og hell varmt vann over. Rør om slik at såpebitene løses opp. Samle deretter opp den bløte såpemassen, sped med vann og hell over i en sprayflaske. Såpen kan brukes til skånsom rengjøring i hjemmet, men også til flekkfjerning på klær eller som mildt ull- og silkevaskemiddel.


  Logga Compagnie de Provence


  Produktinformasjon