Kontakt oss

Norrgavel Oslo

Drammensveien 130
oslo@norrgavel.no
23 69 91 02

Informasjon angående leveringstid på møbler

På Norrgavel arbeider vi hovedsakelig med kundeordrestyrte bestillinger og med naturmaterialer. Det innebærer at møblene produseres og tilpasses i henhold til dine ønsker først når vi har mottatt ordren din. I disse dager påvirkes både vi på Norrgavel og våre produsenter av den rådende pandemien (covid-19) hvilket dessverre kan innebære at leveringsforsinkelser på kort varsel kan forekomme.

Vår ambisjon er å overholde de preliminære leveringstidene vi oppgir ved bestilling samt å underrette deg i så god tid som over hode mulig dersom tidene endres. Dessverre innebærer den rådende situasjonen at forsinkelser utenfor vår kontroll forekommer og at informasjon angående din ordre derfor kan komme med kort varsel.
Vi kan dessverre ikke love eller garantere kompensasjon da den rådende usikkerheten i samfunnet påvirker vår mulighet til å planlegge og levere som vanlig.

Mange takk for din forståelse! Du er alltid velkommen til å kontakte oss på kundtjanst@norrgavel.se dersom du har spørsmål som gjelder din spesifikke ordre.

E-handel

Har du spørsmål om en bestilling du har foretatt via e-handel, vennligst kontakt Norrgavels kundeservice i Sverige.

E-post

kundtjanst@norrgavel.se

Besvart mandag-fredag
Vi holder stengt på helligdager

Telefon

Stengt for øyeblikket


Offentlig miljø

Arkitekt eller innreder?

Da kan du handle hos Norrgavel til egne prosjekter og kunder.

Kontakt Norge:

oslo@norrgavel.no

Prisliste & rabatter

Norrgavel arbeider ikke med en spesiell nettoprisliste for offentlig miljø. Vi gir i stedet generelle rabatter med utgangspunkt i vår forbrukerprisliste og avhengig av omfang.

Møbelstoffer

De fleste av møbelstoffene våre tilfredsstiller krav for offentlig miljø. Vil du benytte innsendte stoffer går det også bra.


Annen kontaktinformasjon

Her finner du andre kontaktinformasjon.