Jobb på Norrgavel

Her kan du lese om ledige stillinger på Norrgavel. Finner du ingen stilling som passer deg så send gjerne inn en spontansøknad.

Innerdningsselgere Oslo

Norrgavel Oslo søker nå to innerdningsselgere som vil være med å bygge et fremgangsrikt team og utvikles sammen med Norrgavel og hverandre innen salg. Din oppgave er først og fremst å selge møbler og innredning og å hjelpe våre kunder å finne de beste løsningene for å møblere sine hjem.

Din profil

For deg er det en selvklarhet at kunden er i fokus og du tar aktivt kontakt både i butikk og på telefon samt booker inn kunder for personlig besøk. Du er god på å lytte og er lydhør for kundens ønsker og behov. Vi vil byde våre kunder på en positiv og inspirerende butikk og kjøps opplevelse.

Du er initiativrik og ansvarstagende, samt mål og resultat orientert og motiveres av både personlige oppsatte mål samt firmaets fellesmål. Du har god kommunikasjons og samarbeids evne.

Du behøver å være fleksibel og ha en stor interesse for møbler, design og interiør. Være estetisk anlagt. Du får gjerne være nevenyttig og kreativ. Kjapp og handlekraftig.

Erfaringer

På Norrgavel er det din personlighet, dine egenskaper og tidligere erfaringer som avgjør om du er rett person for oss. Du behøver å ha noen års erfaring med salg, og gjerne innen innredningsbransjen eller lignende. Har du arbeidet med innkjøp og innkjøpsplanlegning er det et fortrinn da det inngår i arbeidsoppgavene. Vi bærer ofte tungt og møblerer så sterk fysikk er viktig.

Utover det som tidligere nevnt i annonsen ser vi også disse erfaringer og egenskaper som et fortrinn for jobben:
» Erfaring av personlig salg og oppfølging av tilbud.

Vi er et verdistyrt firma og driver vår virksomhet fremover ut i fra et humanetisk, økologisk og eksistensielt perspektiv. Du behøver dele vårt syn.

Om tjenestene

En av tjenestene er en 30% stilling og den andre er en 70-100% stilling. Arbeidstiden er hverdager, noen kvelder og annenhver lørdag. Angi om du er interessert i 30 – 70 eller 100% stilling i din søknad.

For mer informasjon om stillingen kontakt Jamila Brodin - eller send din søknad til: jamila.brodin@norrgavel.no

Vi ser frem til å høre fra deg – velkommen med din søknad. Vi intervjuer løpende så ikke vent!