Linkolleksjon Isblå

Linkolleksjonen Isblå er en diskret farge som er så mildt blå at den ligner isen som nettopp har lagt seg på en innsjø, med et tynt lag av puddersnø oppå. Frisk og gnistrende ren i sitt uttrykk. Fra vår linkolleksjon Isblå kan du velge mellom en fantastisk myk kimono, deilig behagelig sengetøy i fineste lin, linservietter, eller herlige linhåndklær i forskjellige størrelser og teksturer (avhengig av vevingsteknikk).

Å produsere linstoff av høy kvalitet er en krevende jobb, det krever tid og kunnskap å behandle det innhøstede linet på riktig måte. Derfor er linstoff et eksklusivt og holdbart materiale. Lin er et miljøvennlig alternativ til bomull. Mens det å dyrke en kvadratmeter bomull krever 30-100 liter vann, trenger lin bare 1 liter vann per kvadratmeter.

Våre linprodukter er laget av 100% lin og de er alltid pre-vasket for å gi den rette følelsen allerede fra første øyeblikk - myk, akkurat passe krøllete og så fantastisk behagelig! Et holdbart materiale som varer lenge og blir bare finere jo mer det vaskes og brukes.