Bærekraftige julegaver

kategori-julklappar

Man vil jo gjerne gi bort julegaver som blir satt pris på, som kommer til anvendelse og som er holdbare i dobbel forstand. Gaver som holder både kvalitetsmessig og stilmessig år etter år. Gjennomtenkte gaver som er håndverksmessig produsert med fokus på miljø og med respekt for vårt ømtålige klima.

Men hva gir man til en som allerede har «alt»? Noe man ikke unner seg selv, men som man likevel gjerne vil ha – noe som setter gullkant på hverdagen. Det må vel kunne kalles den perfekte julegaven! Uansett om det skal være en stor eller liten presang så finner du et brett utvalg med vakre og holdbare innredningsdetaljer hos oss.

Også møblene våre – i gjennomarbeidet design, av behagelige naturmaterialer og av ypperste kvalitet – blir en favorittpresang som kommer til glede og nytte hele året i mange, mange år fremover. Finn en perfekt julegave til deg selv eller noen du er glad i blant vårt brede møbelsortiment som omfatter alt fra det populære minimøbelet Kroklist til vår eksklusive Skalsoffa 100.

Frem til 24. desember har vi mange fine vennetilbud med generøse rabatter på vakre ting. Hos oss finner du en rekke nøye utvalgte julegavetips. Holdbart og gjennomtenkt!