Norrgavel

Formskjønnhet, funksjon og holdbarhet

Norrgavels designmøbler formgis og produseres uten kompromisser. Alltid med stor omsorg for detaljer, funksjon og formskjønnhet. Vi kombinerer tradisjonelt møbelsnekkeri med moderne teknikk og velger holdbare og miljøvennlige naturmaterialer. Rene materialer som er hentet fra naturen og som kan vende tilbake dit i form av mull og jord når den tid kommer. Siden vi har valgt å arbeide med naturmaterialer kommer våre møbler til å eldes vakkert og naturlig. Materialene vi benytter liker dessuten å bli brukt. Mange av møblene kan bringes tilbake til ny skikk f.eks. gjennom sliping eller oljing. Møblene er konstruert for lett å kunne trekkes om, males eller repareres. Norrgavels møbler og innredningsdetaljer er laget med tanke på å brukes i generasjoner. Tidløse skandinaviske klassikere som føles like rett nå som om 5, 20 og 50 år.

Møbler med personlig preg

Norrgavels møbelproduksjon er kundeordrestyrt. Det innebærer at så godt som ingenting står og venter ferdig på lageret. Møblene produseres først etter at de er bestilt. Dermed kan du ved hjelp av et utall valgmuligheter sette ditt eget personlige preg på din nye sofa, kommode, sittebenk, pinnestol eller lenestol. Valg av treslag, ben, beslag, tekstil, skinn, farger og overflatebehandlinger medfører at ditt designmøbel blir unikt. Overflatebehandlingen skjer spesifikt for hver enkelt kunde i Norrgavels eget produksjonslokale i sydsvenske Lammhult. Mange av våre møbler males med eggoljetempera som har blitt en slags signatur for Norrgavel. Tempera har vært brukt i århundrer og er en livfull og kretsløpstilpasset maling. Den ligger som et tynt flor på treet og gir en matt og levende overflate.

Innredningsdetaljer

Men Norrgavel er mer enn bare møbler. Hos oss finner du et nøye utvalgt sortiment av glass, porselen, tekstiler, lamper, lysestaker, tepper og hudpleie. Vi har valgt innredningsdetaljer og gjenstander som kompletterer våre møbler og miljøer og som står for funksjon og langsiktighet. Også teppene våre er laget av naturmateriale: ull, bomull, jute, lin og sisal. Hos oss kan du skape ditt eget teppe: velg størrelse, form, materiale, farge, kantbånd og langettering for å få teppet perfekt for deg. Men for enkelhetens skyld har vi jo også ferdige tepper. Alle våre tekstiler – sengetøy, pledd, håndklær og duker er fremstilt av nøye utvalgt naturmateriale, i første rekke øko-bomull, ull eller lin.

Snekkerier innen Europa

Norrgavels møbler produseres med stor håndverksmessig dyktighet – hovedsakelig ved utvalgte snekkerier i Sverige og i Litauen. At produksjonen er lagt til Europa gjør transportene forholdsvis korte og miljøbelastningen mindre. Enkelte deler lages helt for hånd og mange av snekkeriene kan vise til flere generasjoner av yrkeskunnskap og erfaring.


Utvalgte innredningsdetaljer

Kuddvar Luni indigo Norrgavel
795,00 kr
Pendel Boll taklampa 60 cm Norrgavel
2 100,00 kr
Tavellist-1-Edit2
TavellistBjørk
300,00 kr
Pläd Våg mörkgrå/grå Norrgavel
Pledd VågMørkegrå
1 595,00 kr
Påslakanset i linne isblå Norrgavel
1 795,00 kr
Necessär Skinn svart framsida
Toalettmappe skinnSvart & natur
1 950,00 kr
Handduk Eko-frotté ljusgrå Norrgavel
105,00 kr
Kuddvar Luni oblekt Norrgavel
795,00 kr
Örngott i linne ljusgrå randig Norrgavel
Putevar linLysegrå
395,00 kr
Sängkappa linne ljusgrå Norrgavel
1 595,00 kr
Kimono Våffla grå Norrgavel
1 295,00 kr


Utvalgte designmøbler

opal_h3_m22_lack_varmgr_bjork_vitolja
20 716,00 kr
Pinnstol Ek vitolja/såpa Norrgavel
3 600,00 kr
Påshylla 4 påsar Svart linne Norrgavel
Påshylla4 poser lin
1 840,00 kr
Massiv_Sittbank_h2_m11_bj_vitolja_farskinn
15 000,00 kr
Sparring Konsol ljusgrå Hyllplan björk
52,00 kr
65,00 kr
Pinnbord 70cm Björk såpa/vitolja Norrgavel
4 600,00 kr
Massiv-byra-h4-m2-ljusgra-kalksten_2
Massiv kommode 2Med ben Svarvat
16 820,00 kr
Länstol Lackkulör vit12 Klädsel Ledal ljusbrun Norrgavel
18 130,00 kr