banner_25

Vi fyller 25 år!

Ved oppstarten i 1993 var Norrgavel pionerer innen holdbar innredning. Å følge naturens kretsløp er fremdeles grunntanken i alt vi gjør. Møbler av rene naturprodukter og av så god kvalitet at de holder lenge og ved behov kan repareres eller kles om og brukes av generasjoner. Norrgavels vakre og funksjonelle møbler hjelper til med å skape tid, plass og rom for det viktigste i livet.

For 25 år siden tenkte vi annerledes. Nå tenker vi like annerledes!


Våre aktuelle vennetilbud

header_kubik-höst18_1-(5)

10% rabatt på Kubik

Du kan skape et personlig oppbevaringsmøbel gjennom å tilpasse Norrgavels hyllesystem Kubik dine egne ønskerKombiner moduler slik at de passer dine behov – enten du vil fylle en hel vegg i stuen eller bare trenger en mindre hylle til entréen.

Vennetilbudet gjelder 21.september – 13. oktober 2018.

zlamp_norrgavel_999x400_no

Zlamp – 20% på alle lamper

Helt siden starten for 25 år siden har vi jobbet tett sammen med det svenske lampeforetaket Zlamp. Fantastiske lamper som er uttrykksfulle og dessuten tidløse i sin design. All produksjon skjer dessuten helt i linje med Norrgavels holdbarhetstankegang! 

For å feire litt ekstra har vi nå et «lysende» vennetilbud som innebærer hele 20% rabatt på alle lamper fra Zlamp.

Bildet viser noen eksempler på lamper fra Zlamps sortiment. Vi lagerfører et utvalg av modellene, men bestiller gjerne hjem om du ønsker noen av de øvrige. Vennetilbudet gjelder 20.september – 6. oktober 2018.

gardin_999x400_no

Vakre gardinstoffer – 10% rabatt

Hos Norrgavel finner du et bredt utvalg av vakre gardinstoffer i behagelige naturmaterialer. Både ensfargede og med livfulle mønstre. Kanskje du vil ha et gardinstoff som matcher tekstilene i sofaen eller lenestolen? I disse dager har vi et vennetilbud som innebærer 10% rabatt på all metervare når man samtidig bestiller gardinsøm.

Vennetilbudet gjelder 20. september – 6. oktober 2018.

7107386-92_banner_no

Putetrekk i ull/kasjmir 1250,- (ord. 1450,-)

Har du sett våre nydelige puter i mykeste ull/kasjmir-blanding? Finnes i fire ulike farger – lysegrå, mørkegrønn, natur og rød. Størrelsen er 50x60 cm. Det finnes dessuten matchende pledd i samme deilige naturmateriale – for herlig høstkos i sofaen!

Vennetilbudet gjelder 6. – 22. september 2018.

banner_bord-multi-pinnstol_2

Pakkepris!

Ved kjøp av spisebord og minst 4 stoler slipper du å betale for den billigste stolen.

Trenger dere flere plasser ved bordet? Ved kjøp av spisebord og minst 8 stoler slipper du å betale for de to billigste stolene, ved kjøp av spisebord og minst 12 stoler slipper du å betale for de tre billigste stolene og ved kjøp av spisebord og minst 16 stoler slipper du å betale for de fire billigste stolene. *

Kombiner fritt blant våre stoler og bord.


Bli Norrgavelvenn

NO_vänner
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Så hyggelig at du også setter pris på våre vakre og holdbare møbler & innredningsdetaljer! Siden vi deler denne interessen lurer vi på om du vil bli vår venn. En Norrgavelvenn. 

Som Norrgavelvenn får du forhåndsinformasjon om:

  • Sånt som skjer i butikkene våre
  • Tilbud og nyheter i sortimentet
  • Filosofien bak vår måte å arbeide og utvikle være møbler på. 

Du får også:

  • vår vennemail cirka to ganger i måneden
  • invitasjon til våre vennekvelder og forhåndssalg
  • mulighet til å vinne premier i medlemskonkurransene våre
  • spesialtilbud som bare Norrgavelvenner får

Det er helt kostnadsfritt å være Norrgavelvenn og du kan når som helst velge å avregistrere deg (via lenken i din forrige vennemail). 

Les mer om medlemsvilkår og integritetspolicy

Till toppen